V Premi Ciutat de Terrassa «Anna Murià» de contes en català

V PREMI CIUTAT DE TERRASSA «ANNA MURIÀ» DE CONTES – 2023

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca el premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català.

El premi s’atorgarà a un llibre de contes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 175.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais.

La convocatòria d’enguany es regirà per les següents bases:

 1. Es convoca el V Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià dedicat a llibres de contes en català.
 2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. Només es podrà presentar una obra per autor o autora. No s’hi podran presentar els autors o les autores que hagin guanyat edicions anteriors del mateix premi.
 3. L’extensió haurà de ser la normal d’un volum d’aquestes característiques i, en qualsevol cas, no inferior a 175.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais.
 4. Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document amb format PDF.
 5. La tramesa es realitzarà a l’adreça literatura.aajm@gmail.com, fins al 31 de juliol de 2023, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim.
 6. El veredicte del jurat es farà públic el 21 de novembre de 2023 en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa que es desenvoluparà al Teatre Alegria.
 7. El premi consisteix en una dotació de 1000 euros atorgats per Voliana Edicions i la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Voliana Edicions.
 8. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
 9. El jurat de la convocatòria de 2023 està format per Natàlia Cerezo, Fina Ginesta, Andreu Grau, Agnès Peiró i Jordi Solé Camardons, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.
 10. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

Terrassa, març de 2023

5 Responses to V Premi Ciutat de Terrassa «Anna Murià» de contes en català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiquetes:
Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
 • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes