Carmina Castellano

Carmina Castellano s’estrena com a autora de peces teatrals

La santquircenca Carmina Castellano Tejedor ha publicat recentment dues peces teatrals breus: Pedazos i En estas cuatro paredes.

Quan a Carmina, de petita, li preguntaven «I tu de gran, què vols ser?», responia «Escriptora». No causava estranyesa als seus interlocutors, familiars i amics, perquè era sabut de tots que dedicava gran part del seu temps a a devorar llibres.

Ja d’adulta, conseqüent amb aquesta vocació, tot i que professionalment hagi seguit un altre camí, va posar sempre molt d’afany a formar-se en l’escriptura literària llegint de manera crítica i reflexiva els grans mestres literaris, tant els clàssics com alguns dels actuals.

La seva progressió com a creadora s’ha potenciat recentment gràcies a la tasca d’un mestre de carn i ossos, Marcel Clement, que l’ha orientat de manera encertada en l’escriptura de peces teatrals durant els dos anys en què n’ha assistit al Curs de Creació i Escriptura Dramàtica «La poètica de l’instant vital» que imparteix a l’Escola de Literatura de Terrassa. Fruit d’aquest procés d’aprenentatge ha estat l’edició de les dues peces teatrals a les que, sens dubte, seguiran d’altres creacions, ja siguin dramàtiques, líriques o narratives.

 

Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
  • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes