Belén Roldán

Perifèric Poetry Terrassa: Cysko Muñoz & Belén Roldán + Micro obert: Enric de Tierz & Ángel Cazorla / Febrer 2015

 

Perifèric Poetry Terrassa: Cysko Muñoz & Belén Roldán

+ Micro obert: Enric de Tierz & Ángel Cazorla

 

 

Logo periPERIFÈRIC POETRY és una iniciativa que va néixer a la ciutat de Sant Boi el maig del 2013, impulsada per Cysko Muñoz i Marta Guijarro, amb la intenció de crear un espai dedicat a la poesia escènica i amb micro obert a fi de que la gent de les poblacions de la perifèria de Barcelona pogués accedir a propostes molt interessants que ja s’estaven fent a la ciutat de Barcelona. Al cap de pocs mesos de funcionar a Sant Boi, es van incorporar Badalona i Mataró tot generant una xarxa de Perifèrics, fet que propicia l’expansió de les sinèrgies i una repercussió més gran. Des de febrer de 2015, aquesta iniciativa també es desenvolupa a Terrassa

Les sessions de Perifèric Poetry estan estructurades en dues parts. A la primera, un poeta convidat presenta la seva obra durant uns 20-30 minuts i, a la segona, les mateixes persones que assisteixen a l’acte poden intervenir i expressar-se públicament des de l’escenari.

Aquests tipus d’actes funciona pel sistema de guixeta inversa, els assistents paguen a la sortida segons el seu grau de satisfacció i la seva capacitat econòmica.

Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
  • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes