Kike Pellicer

«Sense pistola», una tria de poemes del llibre «Bes Nagana», d’Enric Casasses, a la Nova Jazz Cava

Dijous 16 de febrer, a les 20:00h

Sense pistola

Recital de poesia i música sobre textos d’Enric Casasses,

amb la participació d’Arturo Gaya, Laia Oliveras, Paco Prieto & Kike Pellicer.

Nova Jazz Cava – Passatge Tete Montoliu, 24 – Terrassa

TAQUILLA INVERSA

 

Sense pistola és una tria de poemes del llibre Bes Nagana, d’Enric Casasses. La Nagana és una marca de pistola tan popular a Rússia com el Colt ho és a Amèrica. Bes Nagana vol dir sense Nagana, sense Colt, sense pistola, sense violència, tranquil.lament, sense pressa, amb calma, en pau…

La música acompanya als versos perquè prenguin la seva pròpia volada sortint de les pàgines del llibre, trencant fronteres… i arribant a les cases, als bars, als corredors de fons, als conductors de vehicles solitaris, als viatgers de trens nocturns, als buscadors d’internet…

 

 

El 16 de febrer, a les 20:00h, a la Nova JazzCava, arriba a Terrassa Sense pistola, un l’espectacle poètic i musical creat pel cantant Arturo Gaya Quico el Célio, l’actriu Laia Oliveras i els músics Paco Prieto a la guitarra i Kike Pellicer al contrabaix. Està basat en poemes poemes del  llibre Bes Nagana, d’Enric Casasses, als que han posat música i escena.

Tots quatre artistes han volgut recollir el testimoni de molts altres compositors que han contribuït a la difusió de la poesia a través de la música: «Posem música als versos perquè preguen la seua pròpia volada sortint de les pàgines dels llibres, trencant fronteres i arribant a llocs insospitats», ha explicat Arturo Gaya.

El resultat de tot aquest treball també forma part d’un disc que ha recollit elogis per part de la crítica musical, que l’ha qualificat com «elaborat amb mestria, rigorós i generós a la vegada amb els versos d’Enric Casasses».

* * *    * * *    * * *

La taquilla inversa és una nova fórmula de venda d’entrades per assistir a qualsevol espectacle que implica un exercici de responsabilitat per part dels espectadors en la seva relació amb els artistes. La cosa funciona així: quan arribeu, us donem una entrada i un sobre, utilitzeu l’entrada per accedir a la sala, gaudiu amb l’espectacle i, quan s’acabi, vosaltres mateixos decidiu quant voleu pagar segons vostra situació econòmica i el vostre grau de satisfacció; poseu l’import que cregueu convenient en el sobre i el dipositeu a un recipient que trobareu a la sortida.

Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
  • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes