XX Premi Ciutat de Terrassa «Agustí Bartra» de poesia catalana 2023

XX PREMI CIUTAT DE TERRASSA AGUSTÍ BARTRA DE POESIA

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca el premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana.

El premi s’atorgarà a un llibre de poemes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 250 ni superior a 500 versos

La convocatòria d’enguany es regirà per les següents bases:

 

BASES

 1. Es convoca el XX Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra dedicat a un llibre de poemes en català.
 2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. Només es podrà presentar una obra per autor o autora. No s’hi podran presentar els autors o les autores que hagin guanyat edicions anteriors del mateix premi.
 3. L’extensió no haurà de ser inferior a 250 versos ni superior a 500 versos.
 4. Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document amb format PDF.
 5. La tramesa es realitzarà a l’adreça literatura.aajm@gmail.com, fins al 31 de juliol de 2023, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim.
 6. El veredicte del jurat es farà públic el 21 de novembre de 2023 en el marc de la Festa de les Lletres, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, que es desenvoluparà al Teatre Alegria.
 7. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Pagès Editors. L’obtenció del premi no implica la renúncia dels drets d’autor per part de la persona guanyadora, ni de la primera edició ni de les successives.
 8. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El premi es indivisible. Si escau, però, el jurat podrà fer mencions honorífiques a altres obres presentades. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
 9. El jurat de la convocatòria de 2023 està format per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Joan Manuel Homar, Àngels Marzo i Cèlia Sànchez-Mústich, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.
 10. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

Terrassa, març de 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiquetes:
Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
 • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes