XVII Premi Ciutat de Terrassa «Agustí Bartra» de poesia

 

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local

Amics de les Arts i Joventuts Musicals,

convoca el premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. 

El premi s’atorgarà a un llibre de poemes inèdits i escrits en català,

d’una extensió no inferior a 250 ni superior a 500 versos

 

La convocatòria d’enguany es regirà per les següents bases:

1. Es convoca el XVII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra dedicat a un llibre de poemes en català.

2. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. Només es podrà presentar una obra per autor o autora. No s’hi podran presentar els autors o les autores que hagin guanyat edicions anteriors del mateix premi.

3. L’extensió haurà de ser la normal d’un volum d’aquestes característiques i, en qualsevol cas, no inferior a 250 versos ni superior a 500 versos.

4/ Els originals hauran de presentar-se per correu electrònic en un document amb format PDF.

5. La tramesa per correu electrònic d’un document amb format PDF es realitzarà a l’adreça literatura.aajm@gmail.com, fins al 31 de juliol de 2020, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. L’organització del premi garantirà l’anonimat de la persona participant en el cas que es presenti amb pseudònim.

6. El veredicte del jurat es farà públic en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el 17 de novembre de 2020 a la Biblioteca Central de Terrassa. L’esmentat veredicte serà inapel·lable.

7. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Pagès Editors. L’obtenció del premi no implica la renúncia dels drets d’autor per part de la persona guanyadora, ni de la primera edició ni de les successives.

8. El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El premi es indivisible. Si escau, però, el jurat podrà fer mencions honorífiques a altres obres presentades.

9. El jurat de la convocatòria de 2020 està format per Neus Aguado, Jaume Aulet, Antoni Clapés, Àngels Marzo i Llorenç Soldevila, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.

10/ La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i condicions generals, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

Terrassa, febrer de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Etiquetes:
Arxiu
Subscriviu-vos al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Activitats
  • Sense activitats
AEC v1.0.4
Etiquetes